deomises@gmail.com [skype i correu]
deomises@hotmail.com [correu]
Lluís Servé Galan [facebook]
@
deomises [twitter]

28/5/12

D'índole apàtica (Minirepte39)



[Tema: La víctima]




Una altra vegada em reclama? No n'ha tingut prou després de fer-ho anit mateix? O és que no es pot dormir tranquil·lament? Si ja ho dic jo que és insaciable i que ningú no gosi contradir-me en aquesta opinió que tinc tota la raó. Sento la seva respiració excitada, ja sé què busca i no pararà fins que ho aconsegueixi. Que la seva tossuderia i insistència són fermes i invariables. Em mantindré impassible, vejam què inventa. I que no s'atreveixi a tocar-me amb el peu, que ja faig figa només pensar que pugui fregar-me la cuixa, que és el meu punt feble i prou bé que ho sap.

Costa fer-li creure que dormo com un soc, ja ho estic veient. Ara ha començat amb les carícies per l'esquena. I si deixo escapar un ronc lleu? Potser funcioni i desisteixi en el seu afany per despertar-me. Sap que si em desperta hauré perdut aquesta batalla. La carn és dèbil... però hauria de pensar en la nostra edat i en els cinc fills que estem pujant degut als seus fogots. I la seva negativa al preservatiu. Com que és de família un xic retrògrada... però, si la seva mare veiés la libido que li mou el cos per les nits..., segurament s'exclamaria i em culparia a mi...

No, es veu que no, que avui toca, de totes totes, sense treva... I l'embaràs possible? Que no som adolescents... Després diran que les dones són apàtiques, això és que no han vist la meva!