deomises@gmail.com [skype i correu]
deomises@hotmail.com [correu]
Lluís Servé Galan [facebook]
@
deomises [twitter]

23/2/15

Dissidència (o Justícia)[Minicrida #038 - I vosaltres no feu més que fer l’idiota]

La nevera s'espolia a diari i ningú no té la decència de reposar-la. Les escombraries s'acumulen en un sac industrial, de 170 litres de capacitat, i, fins que no empudega tot l'ambient, no hi ha ni una queixa perquè, evidentment, una servidora el llenci al contenidor. El dipòsit del lavabo sense descarregar quan s'ha acabat d'orinar i, tant sovint, rastres marronosos a la tassa, que vénen basques quan cal netejar-lo. Per molts productes desinfectants que utilitzi. I qui és el braç executor? Sí, ho podeu dir ben alt, que tothom ho sap. I ara m'escridasseu perquè el dinar no és a taula a l'hora? Avui que m'he hagut de jugar la integritat per no incendiar la cuina i la resta de la casa? Avui que, com sempre, em tornen a faltar dos parells de mans per arreplegar tota la merda que genereu? Vosaltres m'ho dieu, que preferiu escarxofar-vos al sofà i que gairebé us masteguin el menjar?

Ja n'estic fins al capdamunt de tot, que els maldecaps se'm multipliquen, i vosaltres no feu més que fer l’idiota. Socs, ganduls, dròpols, sòmines! Demà ja plorareu perquè us vingui el plat a taula, o la roba us aparegui per art de màgia, o la brutícia no se us mengi a mossegades. Desisteixo, plego, la mula ha dit que prou!

1 comentari:

deomises ha dit...

Disidencia (o Justicia)


La nevera se expolia a diario y nadie tiene la decencia de reponerla. La basura se acumula en un saco industrial, de 170 litros de capacidad, y, hasta que no apesta todo el ambiente, no hay ni una queja para que, evidentemente, una servidora lo tire al contenedor. El depósito del lavabo sin descargar cuando se ha terminado de orinar y, tan a menudo, rastros marrones en la taza, que provocan náuseas cuando hay que limpiarlo. Por muchos productos desinfectantes que utilice. ¿Y quién es el brazo ejecutor? Sí, lo podéis decir bien alto, que todo el mundo lo sabe. ¿Y ahora me chilláis porque la comida no está en la mesa a la hora? ¿Hoy que me he tenido que jugar la integridad para no incendiar la cocina y el resto de la casa? ¿Hoy, como siempre, que me faltan al menos dos pares de manos para recoger toda la mierda que generáis? ¿Vosotros me lo decís, que preferís apalancaros en el sofá y que casi os mastiquen la comida?

Ya estoy hasta arriba de todo, que los problemas se me multiplican, y vosotros no hacéis nada más que hacer el idiota. Zoquetes, vagos, gandules, papanatas! Mañana ya lloraréis para que os venga el plato a la mesa, o vuestra ropa aparezca por arte de magia, o la suciedad no se os coma a mordiscos. Desisto, acabo, ¡la mula ha dicho que basta!


d.